SPU / Vauhtilajien jaosto
Alamäkipyöräilyleiri 13.-14.6.2015 Laajavuori
21.04.2015 09:06

Alustava info:

Leiri on tarkoitettu noin 10-16 vuotiaille. Leirille perustetaan kaksi ryhmää:

- Kilpa: kisanaamoille.

- Harrastaja: mäkihommat jo vähän tuttuja, vaatimuksena hissin käytön osaaminen.

- (Alkeisryhmä perustetaan, mikäli riittävästi ilmottautuneita.)

Infot tarkentuvat myöhemmin!


Huom. Majoitus on tänä vuonna jäämässä omalle vastuulle. Jos saamme innokkaita vanhempia mukaan katsotaan järjestelyitä Hostel Laajiksen kanssa.


Ennakkoon voit ilmoittautua terosalokuusi13(ät)gmail.com (ei sido mihinkään).

Tero Salokuusi / 040 5841164

PS. Ajajien vanhemmat! Jos haluat olla mukana tekemässä, olethan yhteydessä!

Viimeksi päivitetty 21.04.2015 09:07
 
Alamäkiajon maajoukkuekuviot 2015
20.11.2014 11:30

Nyt olisi tärkeää asiaa alamäkiajon huipulle tähtääville. 

Pyöräilyunioni kohdistaa 63000 euroa huippupyöräilyyn. Tämä tietää myös sitä, että DH-maajoukkueelle olisi lohkeamassa 8000 euron osuus tuosta potista. Homma toimii niin, että urheilijat sitoutuvat projektiin urheilijasopimuksella, sekä omalla taloudellisella panostuksellaan.  Urheilijan omarahoitus osuus on puolet kokonaisbudjetista.  

Alustavassa toimintasuunnitelmassa olisi kevätleiri sekä 2-4 ulkomaan kilpailumatkaa sisältäen mahdollisesti EM- sekä MM-kisat.

Urheilijoiden lisäksi etsimme nyt lajista kiinnostunutta henkilöä jota kiinnostaisi unelmakesätyö. Maajoukkue tarvitsee johtajan, jolta luonnistuu valmennus, mekaanikon työt, kokkaus, asioiden järjestely sekä kyky niellä loputtomasti kilometrejä autolla. 

Vapaamuotoiset hakemukset sekä urheilijarooliin että johtotehtäviin tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Urheilijoiden osalta listaa saavutuksesti menneiltä kausilta, tavoitteet tulevaisuuden osalta sekä realistisen tilanteen siitä, missä mennään (kalusto, ajankäyttö työ-/opiskeliasioiden osalta, motivaatio, fyysinen valmius ulkomaan ajoon)

Johtajan osalta hakemukset vapaamuotoisia. 


 
BMX-racing omaksi jaostokseen
04.09.2014 00:00

BMX-racing on nykyään oma jaostonsa, joten jatkossa uutiset, kisainfot, kisanumeron varaamiset yms osoitteessa: http://bmxracing.fi

Viimeksi päivitetty 04.02.2015 12:54
 
Suomalaisväriä mukana Hafjellin MM-kisoissa
25.08.2014 07:52

Norjan Hafjellissä kilpaillaan vajaan kahden viikon päästä MM-mitaleista. Suomesta mukana on alamäkipuolella Mika Sukanen, Ville Ormo ja Aki Färm, varalla Antti Lampen ja Joonas Savolainen. Junioreissa Petteri Leivo laittaa muille maille luun kurkkuun. 

http://www.pyoraily.fi/uutiset/hallitus/

 
Mika Sukanen Uuperin kisan voittoon
11.08.2014 11:13

Uuperin hiekkadyyneillä ajettiin kovan luokan puulaakideehoota. Luokkajako oli sama kuin Worssassa eli alle 16 vuotiaat laskettiin pojiksi ja vanhemmat miehiksi.

Naisia ei saatu tällä kertaa viivalle kuin yksi, järjestävän seuran Carolina Mikander, mutta hyvää kyytiä mentiin silti.

Nuorista miehistä parasta vauhtia piti Eero Saarela. Erityismaininta neljänneksi tulleelle, normaalisti M12 sarjassa ajavalle Onni Rainiolle, huima veto!

Miesten sarjan vei tuore cupin mestari Mika Sukanen, ennen Santtu Nymania ja Visa Linnalaa, joka oli viimeinen mies radalla ja tekemässä kovaa aikaa ennen näyttävää kaatumista viime metreillä.

Uuperi DH 2014 tulokset (.pdf)

Lopuksi vielä mukavahenkinen kooste Paavo Saarelan kameralta.